zenira-summer-camps-logo

започва след…

Дни
Часове
Минути
Секунди

THE BRITISH SUMMER CAMP > Спорт, музика, екскурзии

Спорт и свободно време в
The British Summer Camp

Английски се учи най-бързо, когато се забавляваме

Времето, което курсистите прекарват заедно с аниматорите, менторите и преподавателите извън класните стаи допринася най-много за напредването им в английския език.

Всеки ден работим за това децата да:

В центъра на всичко са те, децата

Eзиковата ваканция в The British Summer включва пълна развлекателна програма, която прави всеки момент от престоя на децата специален. Това ни гарантира, че всяко дете e ангажирано и има максимална възможност да практикува английски, докато се забавлява с новите си приятели.

Когато лагерът е разположен само на 600 м. от морето, ходенето на плаж изглежда най-вероятното занимание…

…но ние не ограничаваме програмата само с това: футбол, волейбол, сърф, голф, музика, екскурзии, игри и още забавления…

Спорт

Спортни занимания, 3 пъти седмично,
с професионални треньори

Като допълнение към 25 часовото обучение по английски, курсистите получават пълна тренировъчна програма като за всяка седмица от престоя си се избира един от предлаганите спортни модули: плажен волейбол, тенис на корт, уиндсърф, футбол, голф, мултиспорт, плуване . Треньорите се отнасят към всеки атлет с уважение и работят еднакво внимателно с всички деца. По време на езиковата ваканция всеки получава лични съвети и препоръки от лицензираните треньори.

В следобедите, когато не се провеждат тренировки, се предлагат още танци, мини Олимпийски игри, плажен тенис, ръгби, фризби и плажни игри.

I played all the sports with my teachers

One of the other best things are the sports I played – football, golf, volleyball and tennis. I played all the sports with all the kids and teachers and we had professional coaches.

Избери и се запиши

Музика

Пеене, китара, писане на песни, композиране...

Повечето от нашите учители не само преподават английски, но се занимават и с музика – като хоби или като втора професия, свирят и пеят в различни групи, преподават музика.

В клуба по музика, ще могат да се включат както деца, които никога преди не са свирили на инструмент, така тези, които учат инструмент или пеят.

Начинаещите се учат да свирят на китара или да пеят, а тези, които се занимават с музика, могат да донесат своя музикален инструмент. Всички заедно са част от музикалната формация на лагера и под ръководството на музикалния директор подготвят представление.

Заниманията са три пъти седмично. Всеки може да избере музика или като основно замание на мястото на спортните тренировки или да се включи в English Club – музика, който се провежда в останалите дни.

Музиката вече е част от живота ни
Не мога да позная децата си!
Дъщеря ми не пееше, а синът ми не свирише на китара! Какво се случи с тях през тези две седмици в The British Summer Camp?

Екскурзии

Полудневни и целодневни екскурзии

Всяка седмица се провежда една целодневна и една полудневна екскурзия, като част от дестинациите са: аквапарк „Нептун“, Созопол, замъкът “Влюбен във вятъра” в Равадиново, пясъчни фигури в Бургас, разходка с лодка по река Велека и Беглик Таш.

Предлагат се и допълнителни екскурзии по желание до въжен парк Xchallenge, мини-голф в Царево и др.

По време на екскурзиите, децата, аниматорите, преподавателите и менторите имат възможност да общуват като приятели и да преживеят весели моменти, които ще ги разсмиват дълго след лагера…

Научи повече

Вечерни занимания

При нас всяка вечер е различна

Когато слънцето се залезе, започват едни от любимите забавления в The British Summer Camp. Всяка вечер след вечеря има планирано нещо различно. Подготовката на вечерната програма е една от големите задачи на нашия английски екип, когато се готвим за летния лагер. Осем седмичен лагер с английски означава 55 вечерни забавления с английски. И докато някои от най-любимите, всички повтарят с удоволствие, то ние винаги се стремим да предложим нещо ново и изненадващо, както за децата, които участват да първи път в езиковата ваканция, така и за многото деца и тийнейджъри, които се връщат за втори път в The British Summer Camp.

Какво друго е различно в The British Summer Camp

Нашите учители са The Best

Ученето в Zenira British Camp е забавно

Заниманията събуждат любопитство

Децата общуват на английски с учителите и така се учат

Само през миналата година над 240 деца изживяха своето незабравимо лято в езиков лагер Zenira British Camp​
Не отлагайте лятото на детето си в
Zenira British Camp за догодина!

Ето какво казват децата

Калоян
Смолян
Read More
Че е прекрасно-прекрасно е! Искам да благодаря с цялото си преизпълнено с щастие сърце на Зенира Кемп, които положиха толкова усилия и търпение за да се учим, забавляваме и въобще да правим всичко с усмивка до ушите и винаги нащрек за да се изкикотим на поредната весела случка. Отиваш с една нагласа- хм, ще бъде обикновен лагер, само че ще учим английски, но си тръгваш със съвсем друга мисъл, както и с много нови, истински приятели, прекрасни преживявания и едно чудесно ниво на владеене на английски език! Но както и да е, че е прекрасно-прекрасно е, но не разбрах от къде изкопахте тези идеи, това търпение, тази отговорност и тази организация с толкова деца!?
М. З.
М. З.
Бургас
Read More
Когато тръгвах за лагера ми казаха, че ще учим английски всеки ден и аз си помислих, че ще е ужасно скучно. Но когато дойдох тук - ученето беше COOL /яко/ и FUN /забавно/ учителите са THE BEST /най-добрите/ !
Никола П.
Никола П.
София
Read More
Преди да дойда на лагера си мислех: Ужас! Няма да имам приятели! Защо си го причинявам?! Но сега имам много приятели. В Zenira Camp станах по-уверен!
Иван Иванов
Иван Иванов
Швейцария
Read More
Много съм доволен от лагера, учителите, децата и цялата обстановка страшно ми допадна. Намерих много нови приятели, с които продължавам да поддържа връзка и до днес. Хареса ми индивидуалният подход при обучението, начинът на преподаване, нестандартните въпроси и начин на мислене. Догодина идвам пак и по възможност ще взема и индивидуални уроци. Още разказвам случки от лагера.
Previous
Next

Ние учим с удоволствие

Аз знам!

е отговорът на всяко дете, щом му зададем въпрос

Станах много по-уверен

Аз мога!

e изразът, с който повечето деца описаха резултата от лагера

Тук всеки намира приятели

Friends

е думата, която най-често чуваме от децата в лагера

Какво споделят и родителите, които вече ни се довериха

Невена К.
майка на Симона, София
Read More
Бих искала да изкажа искената си благодарност, за всеотдайните грижи, ентусиазма и положителния заряд с който работите, за да направите децата ни мотивирани, щастливи и спокойни във Вашите ръце. Симона ежедневно ни предава положителната енергия и хармония, която цари във Вашият лагер и макар да Ви познавам задочно вече Ви чувствам близки :)! Като родители на Симона сме изключително щастливи, че тя беше част от Zenira Camp и съм сигурна, че ще останете в сърцето й.
Калина
Калина
майка на София М., София
Read More
Откакто се е прибрала Софи не е спряла да говори за лагера, за това колко е било прекрасно, как всички преподаватели са страхотни и колко и липсва вече Zenira Camp. Ако имаше как - щеше със сигурност да остане още. Толкова въодушевена и ентусиазирана и същевременно тъжна... Сподели, че е плакала на раздяла така, както когато се разделяше с класа си (след 7 клас всеки поема в различни гимназии)! Показа ми на снимките всеки преподавател и staff member и каза, че много иска да ме запознае с всеки един от тях.
Емилия
Емилия
майка на Ива, Благоевград
Read More
Благодаря за невероятната ваканция. Ива намери нови приятелства. Върна се заредена с положителни емоции и сякаш по пораснала.
Previous
Next

Научи още за лагера