zenira-summer-camps-logo

започва след…

Дни
Часове
Минути
Секунди

THE BRITISH SUMMER CAMP > Програмата

Един примерен вторник

Програма за вторник, четвъртък и петък
За поредна година летният езиков лагер от британски тип British Camp посреща деца от цяла България на базата си в Китен. Лагерът комбинира обучение по английски език с британски преподаватели, спорт и различни занимания на открито, море и плаж. British Camp предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.
Тук всяка седмица е различна, всеки ден - незабравим!

Сряда - целодневна екскурзия

Всяка екскурзия в The British Summer Camp е различна

За поредна година летният езиков лагер от британски тип British Camp посреща деца от цяла България на базата си в Китен. Лагерът комбинира обучение по английски език с британски преподаватели, спорт и различни занимания на открито, море и плаж. British Camp предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.

Примерна програма в The British summer Camp

Дневна програма по часове

7:00 Събуждане
7:15 ЗАКУСКА
8:15 Игри на плажа
10:30 Обучение по английски език
11:20 Почивка
11:30 Обучение по английски език
12:45 ОБЯД
13:40 Обучение по английски език
14:30 Почивка
14:40 Обучение по английски език
15:30 Почивка
15:40 Клубове по интереси и работа по проекти
16:35 Спорт/ Плаж
17:00
19:00 ВЕЧЕРЯ
20:00 Вечерни занимания

Седмична програма по дни

Неделя Пристигане
Понеделник Първи учебен ден
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
Сутрин
Тест за определяне на ниво и часове по английски Обучение по английски Обучение по английски Обучение по английски Късна закуска / Брънч Обучение по английски Късна закуска / Брънч
Целодневна екскурзия
Плаж / Водни спортове по желание Плаж / Водни спортове по желание Плаж / Водни спортове по желание Плаж / Водни спортове по желание Плаж / Водни спортове по желание Плаж / Водни спортове по желание Бургас или Аква парк
Следобед
Обучение по английски Обучение по английски Обучение по английски Обучение по английски Разходка с лодка по река Велека, посещения на музей за Подводна археология, Китен) Обучение по английски Бургас – посещение на пясъчните фигури
Клубове по интереси и работа по проекти Клубове по интереси и работа по проекти Клубове по интереси и работа по проекти Клубове по интереси и работа по проекти Клубове по интереси и работа по проекти
Тренировки по избрания спорт или плаж Полудневна екскурзия (Беглик Таш, Аквапарк, конна езда на плаж Перла) Тренировки по избрания спорт или плаж Полудневна екскурзия (Беглик Таш, Аквапарк, конна езда на плаж Перла) Тренировки по избрания спорт или плаж
Спорт / пътуване/ игри
Вечер
Вечерни занимания Вечерни занимания Плажно парти Вечерни занимания/Английски клуб Вечерни занимания/Английски клуб Вечерни занимания/Английски клуб Вечерни занимания / Дискотека

Какво е различно в The British Summer Camp

Нашите учители са The Best

Ученето в Zenira British Camp е забавно

Заниманията събуждат любопитство

Децата общуват на английски с учителите и така се учат

Само през миналата година над 240 деца изживяха своето незабравимо лято в езиков лагер Zenira British Camp​
Не отлагайте лятото на детето си в
Zenira British Camp за догодина!

Ето какво казват децата

Калоян
Смолян
Read More
Че е прекрасно-прекрасно е! Искам да благодаря с цялото си преизпълнено с щастие сърце на Зенира Кемп, които положиха толкова усилия и търпение за да се учим, забавляваме и въобще да правим всичко с усмивка до ушите и винаги нащрек за да се изкикотим на поредната весела случка. Отиваш с една нагласа- хм, ще бъде обикновен лагер, само че ще учим английски, но си тръгваш със съвсем друга мисъл, както и с много нови, истински приятели, прекрасни преживявания и едно чудесно ниво на владеене на английски език! Но както и да е, че е прекрасно-прекрасно е, но не разбрах от къде изкопахте тези идеи, това търпение, тази отговорност и тази организация с толкова деца!?
М. З.
М. З.
Бургас
Read More
Когато тръгвах за лагера ми казаха, че ще учим английски всеки ден и аз си помислих, че ще е ужасно скучно. Но когато дойдох тук - ученето беше COOL /яко/ и FUN /забавно/ учителите са THE BEST /най-добрите/ !
Никола П.
Никола П.
София
Read More
Преди да дойда на лагера си мислех: Ужас! Няма да имам приятели! Защо си го причинявам?! Но сега имам много приятели. В Zenira Camp станах по-уверен!
Иван Иванов
Иван Иванов
Швейцария
Read More
Много съм доволен от лагера, учителите, децата и цялата обстановка страшно ми допадна. Намерих много нови приятели, с които продължавам да поддържа връзка и до днес. Хареса ми индивидуалният подход при обучението, начинът на преподаване, нестандартните въпроси и начин на мислене. Догодина идвам пак и по възможност ще взема и индивидуални уроци. Още разказвам случки от лагера.
Previous
Next

Ние учим с удоволствие

Аз знам!

е отговорът на всяко дете, щом му зададем въпрос

Станах много по-уверен

Аз мога!

e изразът, с който повечето деца описаха резултата от лагера

Тук всеки намира приятели

Friends

е думата, която най-често чуваме от децата в лагера

Какво споделят и родителите, които вече ни се довериха

Невена К.
майка на Симона, София
Read More
Бих искала да изкажа искената си благодарност, за всеотдайните грижи, ентусиазма и положителния заряд с който работите, за да направите децата ни мотивирани, щастливи и спокойни във Вашите ръце. Симона ежедневно ни предава положителната енергия и хармония, която цари във Вашият лагер и макар да Ви познавам задочно вече Ви чувствам близки :)! Като родители на Симона сме изключително щастливи, че тя беше част от Zenira Camp и съм сигурна, че ще останете в сърцето й.
Калина
Калина
майка на София М., София
Read More
Откакто се е прибрала Софи не е спряла да говори за лагера, за това колко е било прекрасно, как всички преподаватели са страхотни и колко и липсва вече Zenira Camp. Ако имаше как - щеше със сигурност да остане още. Толкова въодушевена и ентусиазирана и същевременно тъжна... Сподели, че е плакала на раздяла така, както когато се разделяше с класа си (след 7 клас всеки поема в различни гимназии)! Показа ми на снимките всеки преподавател и staff member и каза, че много иска да ме запознае с всеки един от тях.
Емилия
Емилия
майка на Ива, Благоевград
Read More
Благодаря за невероятната ваканция. Ива намери нови приятелства. Върна се заредена с положителни емоции и сякаш по пораснала.
Previous
Next

Научи още за лагера