zenira-summer-camps-logo

започва след…

Дни
Часове
Минути
Секунди

THE BRITISH SUMMER CAMP > Преподаватели, Аниматори, Ментори

Душата на The British Summer Camp

Това е нашият екип от преподаватели, аниматори, ментори

The British Summer Camp е езикова ваканция от британски тип с обучение по английски, спорт и музика, много игри, приятелства и забавно време на открито.

Ние знаем, че успехът на езиковата ваканция зависи от правилния подбор на преподавателите, аниматорите и менторите.

Всеки един от нашия екип е избран заради своята отговорност, ентусиазъм и интерес към обучението на децата и тийнейджърите.

Задачата на екипа на място е да помогнем на всяко дете, във всяка ситуация, да се чувства добре, да израства и да придобива нови умения.

Запознайте се с екипа на The British Summer Camp за това лято!

Британски преподаватели и аниматори

Обучението по английски е в основата на езиковата ни ваканция и поради тази причина преподаването и ръководенето на заниманията за свободното време са поверени на опитни британски преподаватели и аниматори, квалифицирани да преподават английски като чужд език. В екипа има и двама преподаватели и аниматори, които говорят български и румънски и помагат за работата на по-ниските нива. Всички преподаватели и аниматори участват активно в заниманията по спорт и музика и са заедно с нас повреме на екскурзиите.
Гай Пети, Кемп директор

Гай Пети

Кемп директор
Сам Лампард, Отговорник по учебната част

Сам Лампард

Отговорник по учебната част
Уенди, Преподавател по английски

Уенди

Преподавател по английски
Буба, Аниматор сърф инструктор

Буба

Аниматор, сърф инструктор
Миха, Преподавате по английски

Миха

Преподавател по английски
Пит, Аниматор

Пит

Аниматор
Вики, Аниматор

Вики

Аниматор
Чарли, Аниматор

Чарли

Аниматор
Ели, Помощник директор

Ели

Помощник директор
Яни, Треньор по волейбол

Яни

Треньор по волейбол
Тим, Аниматор китара

Тим

Аниматор Китара
Флориан, Преподавател по английски и музика

Флориан

Преподавател по английски и музика

Британски ментори

За да сме сигурни, че децата в The British Summer Camp ще опознаваят английския език, такъв какъвто го говорят техните връстници от Англия, по време на всяка смяна в лагера ни гостуват няколко английски ученици между 16 – 19 години, които имат желание да споделят с участниците в международния лагер английския език и начин на общуване. Често ще ги видите за влизат в часовете заедно с курсистите от напредналите групи и да участват в обсъждането на различни теми.

Екипът на Зенира с грижа за децата

Езиковата ни ваканция нямаше да е възможна без екипа от Зенира, който се грижи за децата преди и по време на техния престой в лагера. Отделът за резервации, транспорт и трансфери се грижи административно за спокойното протичане на лагерите ни. Заедно с английските директори на лагера, те се грижат всичко да върви гладко и по план, храната да е вкусна, екскурзиите интересни и винаги да има нещо ново, което да предложим на учениците, които са с нас за пореден път.

Когато учителите са ни приятели

Нашите учители са The Best

Ученето в Zenira British Camp е забавно

Заниманията събуждат любопитство

Децата общуват на английски с учителите и така се учат

Само през миналата година над 240 деца изживяха своето незабравимо лято в езиков лагер Zenira British Camp​
Не отлагайте лятото на детето си в
Zenira British Camp за догодина!

Ето какво казват децата

Калоян
Смолян
Read More
Че е прекрасно-прекрасно е! Искам да благодаря с цялото си преизпълнено с щастие сърце на Зенира Кемп, които положиха толкова усилия и търпение за да се учим, забавляваме и въобще да правим всичко с усмивка до ушите и винаги нащрек за да се изкикотим на поредната весела случка. Отиваш с една нагласа- хм, ще бъде обикновен лагер, само че ще учим английски, но си тръгваш със съвсем друга мисъл, както и с много нови, истински приятели, прекрасни преживявания и едно чудесно ниво на владеене на английски език! Но както и да е, че е прекрасно-прекрасно е, но не разбрах от къде изкопахте тези идеи, това търпение, тази отговорност и тази организация с толкова деца!?
М. З.
М. З.
Бургас
Read More
Когато тръгвах за лагера ми казаха, че ще учим английски всеки ден и аз си помислих, че ще е ужасно скучно. Но когато дойдох тук - ученето беше COOL /яко/ и FUN /забавно/ учителите са THE BEST /най-добрите/ !
Никола П.
Никола П.
София
Read More
Преди да дойда на лагера си мислех: Ужас! Няма да имам приятели! Защо си го причинявам?! Но сега имам много приятели. В Zenira Camp станах по-уверен!
Иван Иванов
Иван Иванов
Швейцария
Read More
Много съм доволен от лагера, учителите, децата и цялата обстановка страшно ми допадна. Намерих много нови приятели, с които продължавам да поддържа връзка и до днес. Хареса ми индивидуалният подход при обучението, начинът на преподаване, нестандартните въпроси и начин на мислене. Догодина идвам пак и по възможност ще взема и индивидуални уроци. Още разказвам случки от лагера.
Previous
Next

Ние учим с удоволствие

Аз знам!

е отговорът на всяко дете, щом му зададем въпрос

Станах много по-уверен

Аз мога!

e изразът, с който повечето деца описаха резултата от лагера

Тук всеки намира приятели

Friends

е думата, която най-често чуваме от децата в лагера

Какво споделят и родителите, които вече ни се довериха

Невена К.
майка на Симона, София
Read More
Бих искала да изкажа искената си благодарност, за всеотдайните грижи, ентусиазма и положителния заряд с който работите, за да направите децата ни мотивирани, щастливи и спокойни във Вашите ръце. Симона ежедневно ни предава положителната енергия и хармония, която цари във Вашият лагер и макар да Ви познавам задочно вече Ви чувствам близки :)! Като родители на Симона сме изключително щастливи, че тя беше част от Zenira Camp и съм сигурна, че ще останете в сърцето й.
Калина
Калина
майка на София М., София
Read More
Откакто се е прибрала Софи не е спряла да говори за лагера, за това колко е било прекрасно, как всички преподаватели са страхотни и колко и липсва вече Zenira Camp. Ако имаше как - щеше със сигурност да остане още. Толкова въодушевена и ентусиазирана и същевременно тъжна... Сподели, че е плакала на раздяла така, както когато се разделяше с класа си (след 7 клас всеки поема в различни гимназии)! Показа ми на снимките всеки преподавател и staff member и каза, че много иска да ме запознае с всеки един от тях.
Емилия
Емилия
майка на Ива, Благоевград
Read More
Благодаря за невероятната ваканция. Ива намери нови приятелства. Върна се заредена с положителни емоции и сякаш по пораснала.
Previous
Next

Научи още за лагера