zenira-summer-camps-logo

започва след…

Дни
Часове
Минути
Секунди

THE BRITISH SUMMER CAMP > Къде се провежда

Базата на летен езиков лагер
The British Summer Camp 2022

Лагерът е разположен на площ от 30 декара, близо до Китен. Грийн парк хотел се намира в живописно място, в природен парк “Странджа” между гората и широката плажна ивица на плаж Атлиман и в близост до плажа на ММЦ Приморско.

Езиков център

Обучението се провежда в климатизирани стаи, а когато времето позволява, част от обучението по английски се провежда в класни стаи на открито.

Спортна база

На разположение на The British Summer Camp има футболни и волейболни игрища и 25 метров басейн. Тенис кортовете са на 10 минути от базата. Квалифицирани спасители и треньори придружават децата в басейна и в морето, както и в спортните им дейности.

Настаняване

Стаите се с 3 и 4 легла, с климатик и собствена баня. За сигурността на децата ще се грижат преподавателите и аниматорите, които ще са настанени на съответния етаж.

Храната по време на лагера

Хотелът разполага с просторен ресторант с тераса, където курсистите се хранят четири пъти на ден.
Храната се приготвя и сервира в ресторанта на базата. Менюто е специално съобразено с всички нужди на децата на тази възраст. При такава активна програма, те често ще огладняват, затова сме предвидили следобедна лека закуска.
Тъй като храната се подготвя на място имаме възможност да отговорим на нуждите на деца със специални хранителни диети. Моля да ни информирате при записване за нуждите на вашето дете, с които очаквате да се съобразим като имате предвид, че за по-специфичните от тях може да се наложи доплащане.
Обикновено в дните за екскурзия на учениците се дава пакетирана храна. За съжаление, често сандвичите биват изхвърляни в кошчето, защото всеки предпочита да си закупи обяд от различни ресторанти за бързо хранене. И тъй като бихме искали да сме съпричастни към последните европейски тенденции за минимално изхвърляне на храна, ще дадем на децата избор и по време на закуската, те ще могат да си направят сандвичи по техен вкус, като прибавят към тях плод и бутилка вода за пътуването. По този начин целим да привикнем децата към отговорно отношение към храната.

Медицински център

Осигуряваме пълна медицинска помощ за всички деца. Напълно оборудваният медицински център работи 24 часа и си сътрудничи с две от близките поликлиники. Допълнително ни обслужва и МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас. Всички курсисти са застраховани за целия период на престоя си в лагера.

Плаж Атлиман

Обучението се провежда в климатизирани стаи, а когато времето позволява, част от обучението по английски се провежда в класни стаи на открито.

Зона за свободно време

На разположение на The British Summer Camp има футболни и волейболни игрища и 25 метров басейн. Тенис кортовете са на 10 минути от базата. Квалифицирани спасители и треньори придружават децата в басейна и в морето, както и в спортните им дейности.

Какво е различно в The British Summer Camp

Нашите учители са The Best

Ученето в Zenira British Camp е забавно

Заниманията събуждат любопитство

Децата общуват на английски с учителите и така се учат

Само през миналата година над 240 деца изживяха своето незабравимо лято в езиков лагер Zenira British Camp​
Не отлагайте лятото на детето си в
Zenira British Camp за догодина!

Ето какво казват децата

Калоян
Смолян
Read More
Че е прекрасно-прекрасно е! Искам да благодаря с цялото си преизпълнено с щастие сърце на Зенира Кемп, които положиха толкова усилия и търпение за да се учим, забавляваме и въобще да правим всичко с усмивка до ушите и винаги нащрек за да се изкикотим на поредната весела случка. Отиваш с една нагласа- хм, ще бъде обикновен лагер, само че ще учим английски, но си тръгваш със съвсем друга мисъл, както и с много нови, истински приятели, прекрасни преживявания и едно чудесно ниво на владеене на английски език! Но както и да е, че е прекрасно-прекрасно е, но не разбрах от къде изкопахте тези идеи, това търпение, тази отговорност и тази организация с толкова деца!?
М. З.
М. З.
Бургас
Read More
Когато тръгвах за лагера ми казаха, че ще учим английски всеки ден и аз си помислих, че ще е ужасно скучно. Но когато дойдох тук - ученето беше COOL /яко/ и FUN /забавно/ учителите са THE BEST /най-добрите/ !
Никола П.
Никола П.
София
Read More
Преди да дойда на лагера си мислех: Ужас! Няма да имам приятели! Защо си го причинявам?! Но сега имам много приятели. В Zenira Camp станах по-уверен!
Иван Иванов
Иван Иванов
Швейцария
Read More
Много съм доволен от лагера, учителите, децата и цялата обстановка страшно ми допадна. Намерих много нови приятели, с които продължавам да поддържа връзка и до днес. Хареса ми индивидуалният подход при обучението, начинът на преподаване, нестандартните въпроси и начин на мислене. Догодина идвам пак и по възможност ще взема и индивидуални уроци. Още разказвам случки от лагера.
Previous
Next

Ние учим с удоволствие

Аз знам!

е отговорът на всяко дете, щом му зададем въпрос

Станах много по-уверен

Аз мога!

e изразът, с който повечето деца описаха резултата от лагера

Тук всеки намира приятели

Friends

е думата, която най-често чуваме от децата в лагера

Какво споделят и родителите, които вече ни се довериха

Невена К.
майка на Симона, София
Read More
Бих искала да изкажа искената си благодарност, за всеотдайните грижи, ентусиазма и положителния заряд с който работите, за да направите децата ни мотивирани, щастливи и спокойни във Вашите ръце. Симона ежедневно ни предава положителната енергия и хармония, която цари във Вашият лагер и макар да Ви познавам задочно вече Ви чувствам близки :)! Като родители на Симона сме изключително щастливи, че тя беше част от Zenira Camp и съм сигурна, че ще останете в сърцето й.
Калина
Калина
майка на София М., София
Read More
Откакто се е прибрала Софи не е спряла да говори за лагера, за това колко е било прекрасно, как всички преподаватели са страхотни и колко и липсва вече Zenira Camp. Ако имаше как - щеше със сигурност да остане още. Толкова въодушевена и ентусиазирана и същевременно тъжна... Сподели, че е плакала на раздяла така, както когато се разделяше с класа си (след 7 клас всеки поема в различни гимназии)! Показа ми на снимките всеки преподавател и staff member и каза, че много иска да ме запознае с всеки един от тях.
Емилия
Емилия
майка на Ива, Благоевград
Read More
Благодаря за невероятната ваканция. Ива намери нови приятелства. Върна се заредена с положителни емоции и сякаш по пораснала.
Previous
Next

Научи още за лагера